Aktivér ekstern videresendelse af e -mail

Bemærk: Vi arbejder på at løse et problem med videresendelse af e -mail. Hvis du får vist en fejl, når du forsøger at konfigurere ekstern videresendelse med trinnene i E -mail og Office -dashboard , skal du vente en time og prøve igen. Eller følg trinene under fanen Microsoft 365 Defender .

Som en sikkerhedsforanstaltning kan du som standard ikke videresende e -mail til eksterne adresser. En administrator skal aktivere ekstern videresendelse af e -mail, før du kan videresende Microsoft 365 e -mail til en anden konto. Lær om administratorroller fra Microsoft.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrator > Videresendelse af e -mail .
    Gem en kopi af afkrydsningsfeltet videresendt post
  3. Vælg Status for videresendelse .
  4. Tænd til / fra -knappen under dit domænenavn.
    Aktivering af ekstern e -mail -videresendelse
  5. Når det er indlæst, skal du vælge Luk . Du kan nu videresende din e -mail til eksterne adresser.

Vend tilbage til denne side for at administrere videresendelse af e -mail for dine brugere, herunder for at tilføje,Blyantknap redigere, ellerKnap til skraldespand slette en videresendelsesadresse.

Relateret trin

• Opret regler for indbakken for automatisk at flytte indgående beskeder til en bestemt mappe eller tildele et vigtighedsniveau. Lær mere fra Microsoft .