Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret en distributionsgruppe

Distributionsgrupper lader dig nå ud til flere brugere i din organisation med en e -mailadresse. De er perfekte, når du har flere projekter eller afdelinger - brug bare en e -mailadresse til at sende meddelelser eller mødeinvitationer.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug dit GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrator > Distributionsgrupper .
    Vælg Distributionsgrupper i menuen Microsoft 365 -admin
  3. Vælg Tilføj distributionsgruppe .
  4. Indtast navnet på din distributionsgruppe.
  5. Indtast din distributionsgruppes adresse .
    Distributionsgruppenavn, Marketingteam og adresse marketing@coolexample.com
  6. Aktivér til / fra -knappen, hvis du vil have brugere uden for din organisation til at sende e -mail til denne gruppe.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for en brugers navn for at føje dem til gruppen.
  8. Vælg Gem . Din nye distributionsgruppe er klar til brug.

Du kan tilføje,Blyantknap redigere, ellerKnap til skraldespand slet distributionsgrupper når som helst.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Opret et alias, så kunderne kan sende en generisk e -mailadresse.