Opret en distributionsgruppe

Bemærk: Vi arbejder på at løse et problem med distributionsgrupper. Hvis der opstår en fejl, skal du vente en time og prøve igen. Eller administratorer kan oprette distributionsgrupper i Exchange admin center (EAC). Log på med din e -mailadresse og adgangskode. Lær mere fra Microsoft .

Distributionsgrupper lader dig nå ud til flere brugere i din organisation med en e -mailadresse. De er perfekte, når du har flere projekter eller afdelinger - brug bare en e -mailadresse til at sende meddelelser eller mødeinvitationer.

Denne video er en del af instruktionsserien om konfiguration af e-mail.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at oprette distributionsgrupper. Du kan få flere oplysninger i administratorroller fra Microsoft.
  1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrator > Distributionsgrupper .
    Vælg Distributionsgrupper i menuen Microsoft 365 -admin
  3. Vælg Tilføj distributionsgruppe .
  4. Indtast navnet på din distributionsgruppe.
  5. Indtast din distributionsgruppes adresse .
    Distributionsgruppenavn, Marketingteam og adresse marketing@coolexample.com
  6. Aktivér til / fra -knappen, hvis du vil have brugere uden for din organisation til at sende e -mail til denne gruppe.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for en brugers navn for at føje dem til gruppen.
  8. Vælg Gem . Din nye distributionsgruppe er klar til brug.

Du kan tilføje,Blyantknap redigere, ellerKnap til skraldespand slet distributionsgrupper når som helst.