Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj eksterne kontaktpersoner til min distributionsgruppe

Medtag eksterne kontaktpersoner i en distributionsgruppe (også kaldet en distributionsliste), så personer uden for din organisation kan samarbejde og blive involveret i projekter. Før du begynder, skal du sørge for, at du allerede har oprettet en distributionsgruppe og føjet eksterne kontaktpersoner til din adressebog.

1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Gå til modtagere , og vælg derefter grupper .
  3. Vælg navnet på Distributionslisten ogRediger knap til blyant Rediger .
  4. I det nye vindue skal du vælge medlemskab ogPlus Tilføj .
  5. Vælg kontaktpersonen (e), og vælg tilføj .
    Tilføj ved siden af kontaktvalget over OK -knappen
  6. Vælg OK .
  7. Dine nye kontaktpersoner er nu under Medlemmer . Vælg Gem for at lukke vinduet.