Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger eller slet en distributionsgruppe

Du kan redigere eller slette distributionsgrupper fra E -mail og Office -dashboard. Dette lader dig ændre distributionsgruppens navn, adresse, tilføje eller fjerne medlemmer eller slette gruppen helt.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug dit GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Microsoft 365 Admin > Distributionsgrupper .
    Vælg Distributionsgrupper i menuen Microsoft 365 -admin

Rediger en distributionsgruppe

1. VælgBlyantknap redigere.
  2. Rediger distributionsgruppenavnet , distributionsgruppens adresse eller begge dele.
    Distributionsgruppenavn, Marketingteam og adresse marketing@coolexample.com
  3. Aktivér til / fra -knappen, hvis du vil have brugere uden for din organisation til at sende e -mail til denne gruppe. Ellers skal du slukke for den.
  4. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfelterne for at ændre medlemmer i gruppen.
  5. Når du er færdig, skal du vælge Gem .

Slet en distributionsgruppe

1. VælgKnap til skraldespand slet.
  2. Sørg for, at du sletter den korrekte gruppe, og vælg Slet .
    Slet distributionsgruppe

Du kan vende tilbage til denne side for at oprette, redigere eller slette andre distributionsgrupper.