Aktiver og deaktiver multifaktorgodkendelse

Multifaktorgodkendelse giver ekstra sikkerhed på dine EMAIL_M365-konti ved at forhindre uautoriseret adgang til din e-mail.

Påkrævet: Du skal have administratorrettigheder for at ændre indstillingerne for multifaktorgodkendelse. Du kan få flere oplysninger i Administratorroller fra Microsoft.

Aktiver multifaktorgodkendelse

1. Log på Outlook på internettet med din EMAIL_M365-e-mailadresse og -adgangskode.
  2. Når du er logget på, skal du gå til siden multifaktorgodkendelse.
  3. Sæt kryds ud for den bruger, som du vil aktivere multifaktorgodkendelse for.
    Sæt kryds til venstre for brugerens e-mailadresse
  4. De hurtige trin vises til højre. Vælg Aktivér.
    Under hurtige trin kan du aktivere og administrere brugerindstillinger
  5. I bekræftelsesvinduet skal du vælge Aktivér Multi-Factor Auth og derefter Luk.
  6. Sæt kryds ud for den samme bruger. Under hurtige trin skal du vælge Gennemtving.
    Under hurtige trin kan du Deaktivere, Gennemtvinge og Administrere brugerindstillinger
  7. Log på Outlook på internettet med den e-mailkonto, som du lige har aktiveret multifaktorgodkendelse for. Du skal indtaste det telefonnummer, som godkendelseskoden skal sendes til, og vælge Næste.

Bemærk: Du kan også bruge Microsoft Authenticator-appen i stedet for at angive et telefonnummer.

8. Når du har konfigureret multifaktorgodkendelse, modtager du en app-adgangskode til e-mailklienter, der anvender basisgodkendelse (som Outlook 2010). Noter dig dette, og vælg Udført.

Deaktiver multifaktorgodkendelse

1. Log på Outlook på internettet med din EMAIL_M365-e-mailadresse og -adgangskode.
  2. Når du er logget på, skal du gå til siden multifaktorgodkendelse.
  3. Sæt kryds ud for den bruger, som du ønsker at deaktivere multifaktorgodkendelse for.
    Sæt kryds til venstre for brugerens e-mailadresse
  4. De hurtige trin vises til højre. Vælg Deaktiver.
    Under hurtige trin kan du Deaktivere og Administrere brugerindstillinger
  5. I bekræftelsesvinduet skal du vælge Ja og Luk.

Flere oplysninger

Bemærk: Selvom vi linker til Azure i denne proces, er vores support til Azure Active Directory begrænset. Vi oplyser dig om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed.