Jeg kan ikke få adgang til min multifaktorgodkendelsesmetode

Hvis en administrator skal hjælpe en bruger med deres multifaktorgodkendelsesmetode (MFA), f.eks. Når de har mistet deres telefon eller afinstalleret Microsoft Authenticator-appen, kan de rydde metoden. Hvis du sletter metoden, fjernes den ikke helt, så vi anbefaler, at du sletter den og konfigurerer en ny bagefter. Det er altid en god ide at have en ekstra logonmetode, hvis der er problemer med den primære.

Denne vejledning gælder for Microsoft 365 -konti. Hvis du har mistet adgangen til den metode, der blev brugt til at logge på din GoDaddy-konto, skal du i stedet annullere totrinsbekræftelse (2SV) .

Bemærk: Hvis du har aktiveret sikkerhedsstandarder , vil du se MULTI-FACTOR AUTH STATUS som deaktiveret for alle dine brugere (selvom det er aktiveret). Bare rolig - administratorer kan stadig nulstille en MFA -metode ved at følge nedenstående trin.
Påkrævet: Du skal være administrator for at ændre indstillinger for multifaktorgodkendelse, men administratorer kan ikke nulstille deres egne multifaktorgodkendelsesmetoder. Hvis du er den eneste administrator i din organisation, bedes du kontakte vores GoDaddy -guider for at få hjælp til at nulstille metoden.
  1. Log på multifaktorgodkendelsessiden . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for den bruger, som har ændret MFA.
    Bruger under Visningsnavn er valgt
  3. Under hurtige trin skal du vælge Administrer brugerindstillinger .
    Administrer brugerindstillinger
  4. Markér afkrydsningsfeltet Kræv, at brugere skal angive kontaktmetoder igen .
    Kræv, at udvalgte brugere angiver kontaktmetoder igen
  5. Vælg Gem . Brugeren kan nu konfigurere multifaktorgodkendelse igen.

Den bruger, hvis logonmetode blev nulstillet, skal slette den metode , som vedkommende ikke længere har adgang til.