Skift domæne på min Microsoft 365 -e -mailkonto

Hvis du købte et nyt domæne , der afspejler dit brand, kan du opdatere din e -mailkonto, så den matcher. Men inden du kan ændre det domæne, der er knyttet til din Microsoft 365 -konto, skal det:

• Bliv registreret på den samme konto som din Microsoft 365 -e -mailplan.
  • Få dets DNS registreret på den samme konto som din Microsoft 365 -e -mailplan.
  • Ikke konfigureres på en eksisterende Microsoft 365 -organisation.
Bemærk: Hvis du vil bruge et domæne, der ikke er registreret hos GoDaddy eller bruger ekstern DNS, skal du kontakte vores GoDaddy -guider . Når vi linker domænenavnet, så det er en del af din Microsoft 365 -organisation, kan du følge trinnene nedenfor.

Skift dit Microsoft 365 -e -maildomæne

Denne video er en del af How-To-serien for opsætning af e-mail.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrer ved siden af den e -mailadresse, du vil opdatere.
  3. I Kontooplysninger skal du vælge Rediger .
  4. Ved siden af Brugernavn skal du vælge Skift domæne . En rulleliste viser de tilgængelige domæner på din konto, der opfylder kravene til brug på Microsoft 365.
  5. Vælg dit nye domæne, og vælg Ok, Okay . Dette bekræfter, at dine nye og gamle domæner vil blive linket.
  6. Vælg Gem . Du bliver muligvis bedt om at opdatere din adgangskode og oprette en ny. Indtast og bekræft din nye adgangskode, og vælg derefter Gem & Fortsæt . Det kan tage op til 24 timer, før dit domæneskift opdateres.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Hvis du ændrer brugernavnet, oprettes det automatisk et alias (eller et viderestilling) af det tidligere brugernavn, så du ikke går glip af e -mails sendt til den gamle e -mailadresse.
  • Besøg for at få oplysninger om administration af dit domænes DNS hos GoDaddyAdministrer DNS-poster .
  • Du kan få hjælp til at logge ind på din Microsoft 365 -e -mailkonto iLog på min Microsoft 365-konto .