Skift domæne på min Microsoft 365 -e -mailkonto

Nogle gange er du nødt til at ændre det domæne, der er knyttet til din adresse. Inden du kan ændre dit domæne, skal det:

• Bliv registreret hos GoDaddy.
  • Bliv registreret på den samme konto som din Microsoft 365 -e -mailplan.
  • Har en aktiv zonefil til GoDaddy -domænet, og vær på den samme konto som din Microsoft 365 -e -mailplan.
  • Ikke i øjeblikket fødereres til en eksisterende Microsoft Office 365 -lejer.

Skift dit Microsoft 365 -e -maildomæne

Denne video er en del af How-To-serien for opsætning af e-mail.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrer ved siden af den e -mailadresse, du vil opdatere.
  3. I Kontooplysninger skal du vælge Rediger .
  4. Ved siden af Brugernavn skal du vælge Skift domæne . En rulleliste viser de tilgængelige domæner på din konto, der opfylder kravene til brug på Microsoft 365.
  5. Vælg dit nye domæne, og vælg Ok, Okay . Dette bekræfter, at dine nye og gamle domæner vil blive linket.
  6. Vælg Gem . Du bliver muligvis bedt om at opdatere din adgangskode og oprette en ny. Indtast og bekræft din nye adgangskode, og vælg derefter Gem & Fortsæt . Det kan tage op til 24 timer, før dit domæneskift opdateres.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Hvis du ændrer brugernavnet, oprettes det automatisk et alias (eller et viderestilling) af det tidligere brugernavn, så du ikke går glip af e -mails sendt til den gamle e -mailadresse.
  • Besøg for at få oplysninger om administration af dit domænes DNS hos GoDaddyAdministrer DNS-poster .
  • Du kan få hjælp til at logge ind på din Microsoft 365 -e -mailkonto iLog på min Microsoft 365-konto .