Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift navnet på min e -mail

Skift dit Microsoft 365 e -mailvisningsnavn, så dine modtagere nemt kan identificere dig. Dit visningsnavn vises i feltet "Fra", når du sender e -mails.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug dit GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrer ved siden af e -mailadressen.
    Administrer til højre for e -mailadressen
  3. I Kontooplysninger skal du vælge Rediger .
  4. Indtast dit foretrukne visningsnavn .
    Indtast det navn, som du vil vise
  5. Vælg Gem. Det kan tage op til 24 timer, før dit nye visningsnavn vises på sendte meddelelser.

Vis hvordan