Skift navnet på min e -mail

Skift dit Microsoft 365 e -mailvisningsnavn, så dine modtagere nemt kan identificere dig. Visningsnavnet viser, at sendt e -mail er fra dig.

Denne video er en del af How-To-serien for opsætning af e-mail.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Hvis du er kontoejer, skal du vælge Administrer ud for e -mailadressen. Ellers fortsætter du til næste trin.
  3. I Kontooplysninger skal du vælge Rediger .
  4. Indtast dit foretrukne visningsnavn .
  5. Vælg Gem. Det kan tage op til 24 timer, før dit nye visningsnavn vises på sendte meddelelser.