Tips til at beskytte min e -mail

E -mail er en af de vigtigste metoder, som virksomheder bruger til at kommunikere, så det er vigtigt, at du beskytter din e -mail mod skadelig aktivitet, som kan forstyrre din produktivitet eller endda skade dit omdømme.

Hvis din e -mail indeholder spam, phishing -links, vira eller malware, bliver dine meddelelser måske flyttet til dine modtagers uønskede mapper eller helt blokeret. For at beskytte dig selv mod kompromittering skal du forstå almindelige angrebsmetoder, og hvordan du forhindrer dem.

Almindelige angrebsmetoder

Phishing

Phishing e -mails forsøger at efterligne en faktisk virksomhed for at narre modtagere til at give deres personlige oplysninger. Hvis for eksempel modtageren følger et link fra e-mailen, der går til en falsk loginside, kan angriberen indsamle sin e-mailadresse og adgangskode til ondsindet brug.

Phishing e -mails synes ofte at være legitime, men med et par subtile forskelle. Hold øje med følgende:

• Den afsendende e -mailadresse stemmer ikke overens med virksomheden, såsom en stavefejl i domænenavnet (f.eks. @Micr0soft).
  • Links, som siger, at de går ét sted, men virkelig går et andet sted. Hold musen over eventuelle links for at se, hvor de rent faktisk sender dig.

Få mere at vide om phishing -e -mails .

Socialteknik

Socialteknologi manipulerer med folk til at opgive fortrolige oplysninger eller adgang. Dette kan ske via e -mail, sociale medier eller personligt. I disse interaktioner vil en socialingeniør forsøge at få oplysninger om dig eller din virksomhed og derefter bruge dem til at få adgang til din e -mail eller GoDaddy -konto.

Med socialteknologi skal du passe på følgende:

• Følelse af haster.
    Eksempel: Jeg prøver at hjælpe en kunde og har brug for det lige nu!
  • Efterligner en gyldig kilde for at virke legitim.
    Eksempel: Jeg er fra GoDaddy. Jeg har brug for at gå om fem minutter og har brug for adgang til din konto lige nu.
Bemærk: GoDaddy beder aldrig om din kontoadgangskode eller multifaktorgodkendelseskoden (MFA) til din e-mailadresse eller GoDaddy-konto.

Virus eller malware

Alle meddelelser fra ukendte eller uventede afsendere bør behandles med yderste forsigtighed. De kan indeholde vira eller malware, som downloades fra vedhæftede filer eller billeder.

Som en sikkerhedsforanstaltning blokerer mange e -mailklienter automatisk billeder på indgående beskeder, indtil de bliver bedt om at vise dem. Hvis du vælger altid at vise billeder fra en afsender, skal du sørge for, at du har et etableret forhold.

Åbn aldrig vedhæftede filer fra ukendte afsendere.

Bedste fremgangsmåder til at beskytte dig selv

Kend tegn på en trussel

At vide, hvad du skal holde øje med, er det største skridt, du kan tage for at sikre dig selv. Ingen enkelt bedste praksis er garanteret, så det at være opmærksom på mistænkelig aktivitet er en af dine bedste forsvar.

Sørg for, at du regelmæssigt holder dig informeret om nye angrebsmetoder, og oplys alle brugere om bedste praksis. Dette hjælper alle med at være på vagt og træffe ekstra forholdsregler.

Brug stærke adgangskoder

Stærke adgangskoder er med til at forhindre, at din e-mail-login bliver let gættet. Din adgangskode til Microsoft 365adresse skal være på 9-32 tegn og må ikke indeholde ugyldige tegn eller mellemrum.

Når du vælger en adgangskode, skal du overveje disse bedste praksis:

• Brug en adgangssætning (en kombination af ikke -relaterede ord), som er nem for dig at huske, men stadig svært at gætte. Se denne artikel om at opbygge bedre adgangskoder fra National Institute for Standards and Technology (NIST).
  • Genbrug ikke adgangskoder. Unikke adgangskoder for hvert login forhindrer dårlige aktører i at få adgang til andre konti, hvis de får din adgangskode.
  • Log altid af din konto, når du bruger en enhed, som du deler med andre.
  • Du må aldrig dele din adgangskode med andre.

Aktivér multifaktorgodkendelse (MFA)

MFA er en anden metode til at bevise din identitet, når du logger på. Overvej at føje MFA til dine GoDaddy- og Microsoft 365 -konti. Derefter, hvis et brugernavn og en adgangskode nogensinde er kompromitteret, forhindrer MFA angriberen i at få adgang til kontoen, fordi de ikke har adgang til det næste niveau med påkrævet godkendelse.

Når du konfigurerer multifaktorgodkendelse på din e -mail, anbefaler vi appen Microsoft Authenticator . Det opretter en engangskode, som er mere sikker end engangskoder, der sendes via SMS.

Sikkerhedsstandarder gør det nemmere at beskytte og hjælpe med at beskytte din organisation med standardindstillinger, som Microsoft administrerer på vegne af din organisation. Aktivering af sikkerhedsstandarder kræver, at alle brugere konfigurerer multifaktorgodkendelse. Alternativt kan du kræve, at specifikke brugere konfigurerer MFA ved at aktivere og håndhæve MFA .

Scan jævnligt dine enheder

Til tider på trods af vores bedste anstrengelser inficerer noget ved en fejl vores enheder. Regelmæssig scanning af alle enheder for virus og malware hjælper med at finde og fjerne disse trusler, forhåbentlig inden de forårsager skade eller indsamler følsomme oplysninger. Overvej at scanne med jævne mellemrum, såsom dagligt, ugentligt eller to gange om ugen.

Hvis du har mistanke om et kompromis, skal du straks afbryde forbindelsen til din enhed fra internettet eller dit netværk. Brug en enhed, som du ved, er ren til at ændre adgangskoden til din e -mailadresse (og andre kompromitterede konti), og scan derefter den potentielt inficerede enhed for vira og malware.

Opdater jævnligt dine enheder

Når dine enheder har rutinemæssige opdateringer, kan disse variere fra nye funktioner til sikkerhedsopdateringer for netop opdagede sårbarheder. Dårlige skuespillere vil udnytte eventuelle sårbarheder, så sørg for at opdatere enheder regelmæssigt for at være sikker.

Sørg også for, at du bruger de nyeste tilgængelige operativsystemer til din enhed. Brug af det nyeste operativsystem hjælper med at beskytte mod aktuelle trusler. Windows, Mac, Android og iOS er eksempler på almindelige operativsystemer. Se i hjælpedokumentationen til din enheds operativsystem for at finde ud af, om du bruger den nyeste version, og hvordan du opdaterer den.

Overvej yderligere scanning efter e -mails

Se og administrer dine politikker for trusselsbeskyttelse i Microsoft 365 Defender-portalen , herunder anti-malware og anti-spam-politikker. Du kan også oprette nye politikker ud over standardpolitikkerne.