Rediger eller slet mit e -mailalias

Bemærk: Vi arbejder på at løse et problem med aliasser. Hvis der opstår en fejl, skal du vente en time og prøve igen. Eller administratorer kan administrere aliasser i Exchange admin center (EAC). Log på med din e -mailadresse og adgangskode. Lær, hvordan du redigerer eller fjerner en e -mailadresse (alias) fra Microsoft.

Hvis du ikke længere er interesseret i at bruge et e -mailalias , kan du redigere eller slette det fra e & Office -dashboard. Du kan derefter oprette en bruger med den samme e -mailadresse.

Påkrævet: Brugere kan se eksisterende aliasser. Du skal dog have administratortilladelser for at administrere aliasser. Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Vælg Administrator > E -mailaliasser .
    Fanen Microsoft 365 Administrator åbnes for at vise e -mailaliasser

Rediger et alias

1. VælgBlyantknap blyant -knap ved siden af det e -mailalias, du vil ændre.
  2. Opdater e -mailaliaset ved at redigere navnet. Hvis du har flere domæner, kan du også ændre aliasdomænet.
  3. Vælg Gem.
  4. For at fortsætte med at bruge den oprindelige e -mailalias sammen med den opdaterede alias, skal du vælge Ja, Behold det også . Hvis ikke, skal du vælge Nej, tak . Dit alias sender nu mail til din primære indbakke.

Slet et alias

1. VælgKnap til skraldespand papirkurven ved siden af det e -mailalias, du vil slette.
  2. Vælg Slet . Når et alias er fjernet, kan det bruges i en ny e -mailadresse.

Det kan tage op til 24 timer at fjerne et alias.