Send e -mail fra et alias med Outlook på internettet

Send e -mails ved hjælp af et alias i Outlook på internettet. Dine meddelelser viser din alias -adresse som afsender og forklæder din primære e -mailadresse.

Bemærk: I øjeblikket er afsendelse fra aliasser i Microsofts tilstand for offentlig forhåndsvisning. Du kan udforske og teste en funktion, der ikke er udgivet i Offentlig forhåndsvisning, men den kan have problemer eller fejl. Vores GoDaddy -guider kan ikke fejlfinde problemer for funktioner i Offentlig forhåndsvisning, så brug denne funktion på eget ansvar. Lær mere fra Microsoft , herunder hvordan du giver feedback.

Trin 1: Aktivér afsendelse fra aliasser

Som standard er afsendelse af e -mail fra aliasser slået fra. En administrator skal først slå den til i Exchange -administrationscentret. Du kan få flere oplysninger i administratorroller fra Microsoft.

1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy fungerer ikke her).
    Påkrævet: Hvis du ikke bruger det nye Exchange -administrationscenter, skal du få adgang til det, før du fortsætter. For at gå til den nye ØK skal du vælge Prøv det nu i banneret øverst på siden.
    vælg prøv det nu
  2. Vælg Indstillinger > Mailflow .
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for Aktivér afsendelse fra aliasser .
    vælg afkrydsningsfeltet for at aktivere afsendelse med aliasser
  4. Vælg Gem . Du får vist en meddelelse, der bekræfter dine ændringer.

Trin 2: Send en e -mail fra et alias

Brug Outlook på internettet til at sende en e -mail fra en aliasadresse.

Påkrævet: Før du kan sende e -mail som et alias, skal en administrator føje et alias til din konto. Brugere kan ikke oprette aliasser.
  1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højretandhjulsikon Indstillinger > Vis alle Outlook -indstillinger .
  3. Vælg Skriv og svar .
    vælg skriv og svar
  4. (Valgfrit) Under Meddelelsesformat skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Vis altid fra . Feltet Fra vises altid, når du skriver nye meddelelser.
    vælg Vis altid fra
  5. Under Adresser du vil sende fra skal du vælge de adresser du vil sende e -mail fra. De vises i menuen Fra fra i nye meddelelser.
    vælg adresser, der skal vises fra
  6. Vælg Gem.
  7. Vælg Ny meddelelse .
    vælg ny meddelelse
  8. Hvis du ikke kan se feltet Fra i den meddelelse, du skriver, skal du åbneikon med tre prikker menuen, og vælg derefter Vis fra .
    vælg menu, og vælg derefter Vis fra
  9. Vælg Fra , og vælg derefter din aliasadresse.
    vælg aliasadresse
  10. Indtast en modtager og et emne, og skriv derefter din meddelelse. Vælg Send . Den sendte meddelelse viser din aliasadresse i Fra -feltet.