Gendan Microsoft 365 bruger -e -mailkonti

Når en bruger er slettet, har du 30 dage til at gendanne dem. En bruger kan kun gendannes til den samme eller en højere plan og til den samme GoDaddy -konto. Eventuelle aliasser, der er knyttet til brugeren, gendannes også.

Bemærk: Hvis du forsøger at gendanne en bruger, der tidligere er konfigureret ved hjælp af en gratis prøveperiode på Email Essentials, bliver du bedt om at købe en e -mail Essentials -plan eller højere.
  1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Ved siden af Brugere skal du vælge Gendan slettede brugere . Du føres til siden Gendan slettede brugere med en liste over genoprettelige brugere.
    • Hvis du ikke ser Gendan slettede brugere , skal du vælge Microsoft 365 Admin på den venstre side og derefter Gendan slettede brugere .
    Knappen Gendan slettede brugere er fremhævet.
  3. Vælg Gendan ud for den bruger, du vil gendanne.
  4. Afhængig af om du har en kvalificeret kontotype, der skal bruges til at gendanne brugeren, skal du enten vælge en plan eller købe en ny:
    • Hvis du har en kvalificeret konto, skal du vælge en Kontotype og/eller Udløbsdato .
      Feltet Udløbsdato fremhævet som et eksempel.
    • Hvis du ikke gør det, skal du vælge Gennemfør køb under Køb nu . Når du har købt en ny konto, kan du gendanne brugeren.
  5. Hvis du vil gendanne brugeren med en midlertidig adgangskode, skal du aktivere til / fra -knappen for adgangskode . Eller du kan oprette din egen adgangskode ved at slå adgangskoden fra og derefter indtaste en adgangskode.
    Knappen Adgangskode fremhævet.
  6. Vælg Gendan bruger . Du får vist en bekræftelse på, at brugeren bliver konfigureret og gendannet.

Det kan tage op til en dag for os at gendanne brugeren. Når brugeren er klar til brug, underretter vi e -mailadressen under Send kontoinfo til .