Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet bruger -e -mailkonti

Hvis du ikke længere har brug for en bruger, f.eks. Hvis en medarbejder forlader din organisation, kan du når som helst slette deres e -mailadresse. Kontoen vil derefter være tilgængelig til at oprette en ny bruger.

Bemærk: Når en bruger er slettet, er indholdet ikke længere tilgængeligt, og aliasser skal føjes til en anden bruger eller distributionsgruppe. Du kan dog gendanne en bruger inden for 30 dage efter sletningsdatoen.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug dit GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrer ud for den bruger, du vil fjerne.
    Knappen Administrer til højre for Indstillinger
  3. Vælg Slet konto .
    Stoptegn med Slet konto nedenunder
  4. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du vil slette postkassen og dens aliasser, og tryk derefter på Slet .
    Markér afkrydsningsfeltet og knappen Slet

Relateret trin

• Hvis du vil slette e -mailplanen fuldstændigt, skal du følge disse trin for at slette produkter på din GoDaddy -konto . E -mailplanen, inklusive eventuelle brugerkonti, fjernes fuldstændigt og vil ikke være tilgængelig til at oprette en ny bruger.