Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Slet bruger -e -mailkonti

Hvis du ikke længere har brug for en bruger, f.eks. Hvis en medarbejder forlader din organisation, kan du når som helst slette deres e -mailadresse. Kontoen vil derefter være tilgængelig til at oprette en ny bruger.

Bemærk: Når en bruger er slettet, er indholdet ikke længere tilgængeligt, og aliasser skal føjes til en anden bruger eller distributionsgruppe. Du kan dog gendanne en bruger inden for 30 dage efter sletningsdatoen.

  1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrer ud for den bruger, du vil fjerne.
    Knappen Administrer til højre for Indstillinger
  3. Vælg Slet konto .
    Stoptegn med Slet konto nedenunder
  4. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du vil slette postkassen og dens aliasser, og tryk derefter på Slet .
    Markér afkrydsningsfeltet og knappen Slet

Relaterede trin

Flere oplysninger