Kontoadministration Hjælp

Slet produkter på min GoDaddy-konto

Hvis du ikke længere skal bruge et produkt, kan du annullere det for at slette produktet fra din konto. Vi sender dig en bekræftelse på e-mail, som du skal besvare. Når vi har modtaget dit svar, sletter vi produktet og de tilhørende filer.

Du kan se en kort video om, hvordan du gør det længere nede på siden.

Bemærk: Se Slet mit domæne, hvis du vil annullere et domæne og fjerne det fra din konto.

1. Gå til din GoDaddy- Fornyelse og afregning-siden. Du bliver muligvis bedt om at logge på.
    Gå til Fornyelse og afregning
  2. Vælg det produkt, du ønsker at slette, og klik så på Annuller fornyelse.
    Ikonet annuller fornyelse er fremhævet
  3. Klik på Slet mit produkt.
    klik på slet mit produkt
  4. Vælg For at fuldføre min anmodning anerkender jeg, at jeg skal åbne e-mailen og vælge "Ja, jeg ønsker at slette".
  5. Klik på Send e-mail.
    vælg for at udføre min anmodning
  6. Når du modtager din "Er du sikker?"-e-mail, skal du åbne den og klikke på Ja, jeg vil slette! Du vender nu tilbage til din konto. Hvis du ikke modtager vores e-mail, skal du sikre dig, at din profilkonto er opdateret.
  7. Klik på Slet produkt. Vi vil bekræfte, at dit produkt blev slettet fra kontoen. Hvis du vil, kan du bruge feedback-feltet til at fortælle os, hvorfor du slettede produktet.

Vis mig hvordan

Relaterede trin

• Du kan muligvis anmode om en refusion for et annulleret produkt. For oplysninger vedrørende berettigelse til refusion henvises til vores Refusionpolitik .
  • Når du har slettet alle dine produkter, kan du lukke din GoDaddy-konto.

Advarsel: Du kan ikke få en refusion, efter du har lukket din konto. Når din konto er lukket, slettes dine kontodata. Du vil ikke længere være berettiget til en refusion, som du ellers ville kunne få i henhold til vores Refusionspolitik

Flere oplysninger

• Hvis du annullerer automatisk fornyelse for et produkt, kan du blive ved med at bruge det, indtil dit abonnement udløber. Derefter sletter vi produktet og de tilhørende filer.

Selvom disse trin virker for de fleste produkter, er der nogle få produkter, hvor du skal gøre noget andet for at slette eller annullere. Du kan læse mere om disse produkter i de følgende artikler: