Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Kontoadministration Hjælp

Slet produkter på min GoDaddy-konto

Hvis du ikke længere skal bruge et produkt, skal du slette det fra din konto. Du kan også vælge Slå automatisk fornyelse fra og bruge produktet, indtil abonnementet udløber. Når abonnementet udløber, slettes produktet fra din konto.

Advarsel: Når du sletter et produkt fra din konto, kan du ikke længere bruge det, og det kan muligvis ikke gendannes, heller ikke selvom der er tid tilbage i abonnementet.

  1. Sletter du nogle af følgende produkter? De har hver deres fremgangsmåde til sletning eller annullering. Fortsæt til det næste punkt for produkter, som ikke er på listen.
  2. Gå til siden Fornyelse og fakturering for GoDaddy. Du bliver måske bedt om at logge på.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for det produkt eller domæne, der skal slettes.
    markér afkrydsningsfelt
    • Hvis du sletter et abonnement med flere produkter, fjernes alle produkterne. Produkterne kan ikke slettes individuelt.
  4. Øverst på siden skal du vælge Annuller fornyelse.
    vælg annuller fornyelse
  5. Vælg Slet mit produkt.
    vælg slet mit produkt
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for For at fuldføre min anmodning anerkender jeg, at jeg skal åbne e-mailen og vælge "Ja, jeg ønsker at slette", og tryk derefter på Send e-mail.
    markér afkrydsningsfelt, og vælg send e-mail

    Bemærk: Hvis du annullerer et domæne med Ownership Protection, skal vi bekræfte din identitet. Vælg Ja, slet dette produkt, og vælg derefter Bekræft og slet. Vi sender en bekræftelseskode via sms eller en godkenderapp, hvis du har haft totrinsbekræftelse aktiveret på din konto i over 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode for at sende en engangsadgangskode til din registrants e-mailadresse.

  7. Når du modtager din "Er du sikker?"-e-mail, skal du åbne den og vælge Ja, jeg vil slette! Du vender nu tilbage til din konto. Hvis du ikke modtager vores e-mail, skal du kontrollere, at e-mailadressen i din kontoprofil er korrekt.
  8. Vælg Slet produkt. Vi vil bekræfte, at dit produkt blev slettet fra kontoen. Hvis du vil, kan du bruge feedback-feltet til at fortælle os, hvorfor du slettede produktet.

Relaterede trin

  • Du kan muligvis anmode om en refusion for et annulleret produkt. For oplysninger vedrørende berettigelse til refusion henvises til vores politik for refusion.
  • Når du har slettet alle dine produkter, kan du lukke din GoDaddy-konto. Når din konto er lukket, og dine kontodata er blevet slettet, vil du imidlertid ikke længere være berettiget til en refusion, medmindre andet er tilladt i henhold til vores refusionspolitik.