Kundestyring Hjælp

Kontakt GoDaddy-kundesupport

Er du gået i stå? Har du brug for hjælp? Kontakt vores verdensklasses kundesupport via chat eller telefon.

Chat

For support uden at forlade denne side kan du klikke på Chat nu i skærmens øverste højre hjørne.
klik på chat nu for at starte en live-chat

Hvis du ikke ser teksten Chat nu, er live-chat ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt, og du bedes ringe til os for at få yderligere assistance.

Hvad har du af support?

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad vi kan hjælpe dig med, kan du tjekke vores supporterklæring.