Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Erklæring om support

Sidst revideret: 30-09-2020

Oversigt

Da GoDaddy tilføjer nye funktioner og tjenester til dig, og når du tilføjer nye tredjepartsprogrammer og -software, er det vigtigt, at vi informerer dig, hvilke supporttjenester GoDaddy tilbyder, og hvad det ikke gør. Denne supporterklæring er ikke tænkt som og udgør ikke en bindende aftale fra hverken dig eller GoDaddy og er kun beregnet til at specificere nogle af de foreslåede retningslinjer for GoDaddys supportniveauer for produkter, vi sælger. Denne supporterklæring kan ændres når som helst efter GoDaddys eget skøn uden varsel til dig. Nogle af nedenstående produkter og tjenester er muligvis ikke tilgængelige på alle markeder.

Beskrivelse af supporttjenester