Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Erklæring om support - GoDaddy Dedikeret Pro -program

Gennemse den komplette supporterklæring for at lære mere om tilgængelig support til yderligere produkter og tjenester.

Understøttet:

• Køb eller fornyelse af GoDaddy -produkter på din eller din kundes konto
  • Opsætning af GoDaddy -produkter på din eller din kundes konto
  • Tilmelding til Pro -programmet
  • Forklaring af dine Pro Dashboard -funktioner og fordele
  • Forklare, hvordan du indstiller dit brand
  • Forklare hvordan du offentliggør/deaktiverer din profil offentligt
  • Forklaring af hvordan kunder tilføjes
  • Forklaring af hvordan klienter arkiveres/fjernes fra arkiv
  • Anmodning om/indstilling/tilbagekaldelse af kontoadgangstilladelser
  • Hjælp med delegering af kontoadgang, der gør det muligt for Pro at administrere kundens konto/produkter
  • Forklaring af hvordan man tilføjer noter til et kundekort
  • Opbygning/afsendelse af en indkøbsvogn til en Pro -klient
  • Forklaring af aktivitetsfeed
  • Forklare hvordan du tilføjer/fjerner et site til Site Monitoring
  • Forklaring af, hvad advarslerne om webstedsovervågning betyder
  • Forklaring af hvordan du konfigurerer meddelelser til Site Monitoring
  • Viser dig trinene til brug af vores produkter
  • Diagnosticering af forbindelses- eller adgangsfejl
  • Sørg for, at vores systemer og arkitektur er oppe og køre

Ikke understøttet:

• Oprettelse af hjemmesider (navngivning, kladde, opbygning, udgivelse)
  • Tilføjelse af indhold til din eller din kundes websites
  • Tilføjelse af database/e -mailkonti/webapplikationer
  • Tilføjelse af tredjepartsapplikationer til din eller din kundes Websiteopbygning
  • Konfiguration og tilpasning af dine applikationsindstillinger
  • Udarbejdelse og udgivelse af indhold
  • Navngivning af din virksomhed
  • Oprettelse af dit brandlogo
  • Oprettelse af kunde -kundeemner
  • Fejlfinding af netværksforbindelser