Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Erklæring om support - SSL -certifikater

Gennemse den komplette supporterklæring for at lære mere om tilgængelig support til yderligere produkter og tjenester.

Understøttet:

• Køb eller fornyelse af SSL -certifikater
  • Forklare funktioner og fordele ved SSL -certifikater
  • Installation af din GoDaddy SSL på GoDaddy delt hosting til primære domæner (ikke inklusive kommandolinje- eller Tomcat SLL -installationer)
  • Levering af ressourcer/Forklaring af installation af et GoDaddy SSL-certifikat på GoDaddy delt hosting til tilføjelsesdomæner 1
  • Validerer dit SSL -certifikat
  • Sender igen SSL -valideringsmeddelelser
  • Løsning af almindelige navnekonflikter
  • Diagnosticering af SSL -webbrowserfejl
  • Forklaring af hvordan du ændrer din zonefil til sikre sites

Ikke understøttet:

• Eksport af SSL -certifikater til brug på flere servere
  • Installation af et GoDaddy SSL-certifikat på tredjepartsservere 1
  • Installation af et GoDaddy SSL-certifikat på GoDaddy delt hosting for tilføjelsesdomæner 1
  • Installation af tredjeparts SSL-certifikater
  • Generering af en CSR på tredjepartsservere 1
  • Generering af en CSR på virtuelle og dedikerede servere 1
  • Uddannelse i HTML, PHP eller JavaScript
  1. Der er en ekspertservice til det.