Erklæring om support - API -platform

Reseller API -platformen integreres direkte med GoDaddy API'er, og denne supporterklæring dækker begge områder. Gennemse den fulde erklæring om support for at lære mere om tilgængelig support til yderligere produkter og tjenester.

Bemærk: Selvom vi sikrer, at GoDaddy API'er fungerer korrekt på serversiden, er de kun tilgængelige til selvbetjening. Det betyder, at du bruger dem på din risiko.

Understøttet til API -forhandlerkontrolcenter :

Understøttet til GoDaddy API :

• Henvise kunder til dokumentationen om udvikler.godaddy.com .
  • Oprettelse af API -nøgler via udviklerportalen.
  • Assisterer med OTE -swagger -funktionalitet i åbent transaktionsmiljø.
  • Eskalerende eventuelle serversidesfejl, når du bruger API'er.
  • Deling af generelle DNS -oplysninger på domæner.
  • Hjælp med domæneoverførsler ind og ud.
  • Indbetalingskonti via Good As Gold.
  • Forklaring til forskellen mellem OTE og produktionsmiljøer.
  • Modtagelse af et kunde -id ved brug af API'er.
  • Opdatering af domænekontaktoplysninger ved brug af API'er.
  • Hjælp med problemer relateret til domænekontrolcentret.

Ikke understøttet af API -forhandlerkontrolcenter :

• Salg af andre GoDaddy -produkter end domæner.
  • Brug af andre betalingsmetoder end Good As Gold til at konfigurere en moderkonto.
  • Fornyelse af domæner gennem CRM.
  • Indstilling af priser for forhandlerens produkter.
  • Besvarelse af spørgsmål om WHMCS -integration.
  • Opsætning af et brugerdefineret website.
  • Hjælp til API -forhandlerkunder, bortset fra Google Workspace.
  • Assisterer med API -funktioner ikke vist hos forhandleren.godaddy.com/docs .
  • Forbindelse af planen med en Basic- eller Pro -forhandlerplan.

Ikke understøttet af GoDaddy API :

• Tilvejebringelse af yderligere dokumentation for brug af GoDaddy API.
  • Forklaring af API'ernes funktionalitet.
  • Fejlfinding af brugerdefineret skrevet kode.
  • Integrering af GoDaddy API'er med kundens website.
  • Administration og support af slutkunden.
  • Hjælp med forretningspraksis såsom markedsføring og salg af produkter.
  • Køb af SSL -certifikater ved brug af API'er.
  • Ændring af kundekonti ved brug af API'er.
  • Hjælp med funktioner eller opkald, som ikke er offentligt tilgængelige hos Developer.godaddy.com .
  • Assistance til kunder ved brug af API'er på en konto via delegeret adgang.