Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Erklæring om support - Domænenavne

Gennemse den komplette supporterklæring for at lære mere om tilgængelig support til yderligere produkter og tjenester.

Understøttet:

• Registrering eller fornyelse af domænenavne
  • Opsætning af domænenavne (websites, hosting og e -mail)
  • Brug af vores domæneadministration
  • Administration af domænenavne
  • Forklaring af hvordan kontaktoplysninger for domænenavn opdateres
  • Viser dig, hvor du skal oprette og redigere DNS -zonefiler
  • Ændring af zonefiler, så de fungerer med GoDaddy -produkter

Ikke understøttet:

• Ændring af zonefiler, så de fungerer med produkter, der ikke er fra GoDaddy
  • Konfiguration af forhåndszonefiler
  • Fejlfinding af tredjeparts DNS-zonefilfortegnelser