Erklæring om support - Totalentreprenør

Nøglefærdige forhandlere inkluderer Basic- og Pro -forhandlere . Du kan få oplysninger om API'er og API -forhandlere i den tilhørende erklæring om support .

Gennemse den komplette supporterklæring for at lære mere om tilgængelig support til yderligere produkter og tjenester.

Understøttet:

• Køb og fornyelse af Basic- eller Pro -forhandlerplaner.
  • Fornyelse af superforhandlerplaner.
  • Forklaring af forhandlerfunktioner og fordele.
  • Opsætning og sikring af, at kunden har adgang til Forhandlerkontrolcenter.
  • Forklaring og hjælp til forhandlerkontrolcenter:
  • Forklaring og hjælp til forhandlerens butiksfacade:
    • Visning af produktpriser og produktbeskrivelser.
    • Forklaring af købsstrømme.
    • Administration af klientadgang.
    • Bekræftede priser stemmer overens i Forhandlerkontrolcenter og butiksfacade.
  • Forklaring af hvordan du tjener kommissioner og verificerer kommissionsbetalinger.
  • Opsætning og fejlfinding af et brugerdefineret domænenavn på standardforhandlernes butiksfacade.
  • Demonstration af brugen af delegeret adgang til konti under forhandleren.
  • Forklare brugen af Reseller WordPress -plugin'et og hvordan det installeres med en WordPress -plan.
  • Videresendelse af 1099-MISC- formularer.
  • Gendannelse af en forhandlerplan inden for 30 dage efter købet.
  • Til/fra -salg af Microsoft 365 .
  • Forklaring af hvordan man opretter og administrerer kampagnekoder .
  • Forklaring af indhold i forhandlerportal.godaddy.com .

Ikke understøttet:

• Oprettelse af et brugerdefineret website uden for Reseller WordPress -plugin'et.
  • Integrering eller fejlfinding af Storefront -API'er .
  • Administration af indhold inden for den brugerdefinerede butiksfacade.
  • Oprettelse af et logo eller andet indhold.
  • Administration, fejlfinding og support af Google Analytics efter bekræftelse af, at det er konfigureret på butiksfacaden.
  • Erhvervelse af kunder til forhandleren.
  • Markedsføring af forhandlerens butiksfacade til deres kundebase.
  • Tjek ud via indkøbsvogn fra tredjepart (kassen skal ske via indkøbsvognen for GoDaddy).
  • Administration af kundepriser på forhandlerens vegne.