Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilpas min navigationsmenu til forhandlerbutiksfacade

Din brugerdefinerede navigationsmenu til butiksfacade kan forbedre din kundes oplevelse med branchespecifikke nøgleord og unikke sider. Du kan tilpasse din navigationsmenu og tilføje sider, redigere produktkategorinavne, ændre side -URL'er og justere synligheden af dine produkttilbud.

Bemærk: Brugerdefinerede tilføjelser til din menu oversættes ikke og vises på alle markeder på det sprog, der bruges i dine menuvalg.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Indstillinger , og klik derefter på Navigation .
    tilpas butiksfacade -navigation
  3. Udfyld en af følgende:
  4. Vis eller skjul kategorier

Klik på ikonetøjeikon til venstre for produktkategorien for at skjule hele kategorien fra navigationsmenuen på din butiksfacade. Du kan klikke på øjeikonet igen, hvis du ønsker, at produktkategorien forbliver synlig i navigationshovedet.

Rediger produkt- og kategorimenuer

Du kan redigere produkt- og kategorimenuer for at hjælpe dine kunder med at finde de produkter, de har brug for, og give en ensartet navigationsoplevelse på tværs af hele din butiksfacade. For at redigere en produktkategori skal du klikke på Rediger og udfylde følgende oplysninger:

• Rediger navnet på produktkategorien på øverste niveau, så det er et kort sammendrag (et eller to ord) af produkterne eller siderne i underkategorien nedenfor.
    • Klik på ikonetøjeikon for at skjule eller vise produktet eller siden i navigationsmenuen på din butiksfacade.
    • Rediger navnet på produktunderkategorierne, så produktet eller sidenavnet appellerer til dine kunder.
    • Rediger den webadresse, der vises i adresselinjen, når du besøger den pågældende produktside, hvilket kan forbedre SEO -rangeringer og give markedsføringsmateriale via brugerdefinerede produktsider.
    • Tilføj en ny produktunderkategori ved at klikke på Tilføj nyt link , f.eks. Hvis du sælger produkter eller tjenester fra en anden virksomhed end GoDaddy.

Bemærk: Kategorinavnene på øverste niveau vises i din primære navigationsmenu. Produktunderkategorierne vises som rullemenuer under kategorien på øverste niveau.

5. Tilføj tilpassede kategorier

Klik på Tilføj ny kategori for at oprette en øverste kategori og underkategorier. Nye kategorier kan skelne din butiksfacade fra konkurrenter med unikke produkter eller tjenester.
    tilføj ny kategori

Tilføj links

Klik på Tilføj nyt link for at tilføje en brugerdefineret side til din butiksfacade, f.eks. En Om os -side. Du kan linke til din egen brugerdefinerede butiksfacade, der er bygget vha. Vores WordPress -plugin eller API'er.
    tilføj nyt link

6. Hvis du har brug for at fortryde dine ændringer, skal du klikke på ikonetvender tilbage til standardindstillinger som returnerer standardindstillingerne for navigationsmenuen.
  7. Klik på Udgiv for at bekræfte dine ændringer. Det tager et par minutter, før dine ændringer vises i din butiksnavigationsmenu.