Kontoadministration Hjælp

Opdater min GoDaddy-kontoprofil

Sådan holder du dine fakturerings- og kontaktlysninger opdaterede, så vi har lettere ved at komme i kontakt med dig. Du kan ændre dine profiloplysninger såsom kontoindehaverens navn, e-mailadresse, telefonnummer og standardvaluta.

1. Gå til GoDaddys side for Kontoindstillinger. Du vil blive bedt om at logge ind, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. Klik på Rediger i afsnittet med dine profiloplysninger.
  3. Opdater de oplysninger, du har brug for at ændre, og klik på Gem. Vi bekræfter, at dine ændringer er gemt.