Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger udløbsdatoen for mit kreditkort eller faktureringsadressen

Det er altid en god ide at holde dine kreditkortoplysninger opdaterede på din konto. Sådan ændrer eller opdaterer du kortets udløbsdato eller faktureringsadresse.

1. Gå til din GoDaddy betalingsmetoder side. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  2. Klik på Rediger ved siden af kortet med den udløbsdato eller faktureringsadresse, som du vil ændre.
  3. Brug menuen Udløber til at ændre kortets udløbsdato og derefter ændre faktureringsoplysningerne (navn, telefonnummer, adresse osv.) Efter behov.
  4. Når du er færdig, skal du klikke på Gem.