Kontoadministration Hjælp

Tilføj en betalingsmetode til min GoDaddy-konto

Hvis du har et betalt produkt eller en betalt tjeneste, så tilføj en checkkonto, PayPal-konto eller betalingskort, som du kan bruge som betalingsmetoder i din GoDaddy-konto.

1. Gå til din GoDaddy- Betalingsmetoder. Du vil blive bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på.
  2. Vælg Tilføj betalingsmetode .
  3. Du kan ændre faktureringsoplysningerne ved at vælge Rediger ud for Faktureringsoplysninger , opdatere dine oplysninger og derefter vælge Gem .
  4. Vælg kort, PayPal eller bankkonto. (Betalingsmetoder kan variere efter region.)
    Vælg betalingstype
  5. Indtast de nødvendige betalingsoplysninger og vælg Gem.

Bemærk: Når du tilføjer PayPal, bliver du bedt om at logge på din PayPal-konto. Den betalingsmetode, som du vælger i din PayPal Wallet, er den du skal bruge til kommende GoDaddy-køb og fornyelser med PayPal. Skift betalingsmetoden i din PayPal Wallet fra din PayPal-konto.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Find udløbsdato og betalingsmetode for alle dine nuværende produkter under Fornyelse og afregning. Vælg en vare, derefter Føj til indkøbsvogn for at se den aktuelle pris.
  • Slet betalingsmetoder, som du ikke vil bruge.