Kontoadministration Hjælp

Tilføj en betalingsmetode til min GoDaddy-konto

Sådan tilføjer du en checkkonto eller et kredit-, hæve-, gave- eller forudbetalt kort til din GoDaddy-konto.

1. Gå til din GoDaddy-side for Betalingsmetoder. Du vil blive bedt om at logge ind, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. Vælg Tilføj betalingsmetode.
    Tilføj betalingsmetode
  3. Vælg kreditkort, hævekort eller forudbetalt kort, checkkonto eller gavekort.
    Vælg betalingstype
  4. Indtast alle påkrævede faktureringsoplysninger, og vælg Fortsæt.
  5. Indtast alle påkrævede betalingsdetaljer, udfyld CAPTCHA, og vælg Fortsæt.