Kontoadministration Hjælp

Tilføj en betalingsmetode til min GoDaddy-konto

Tilføj en checkkonto, PayPal-konto eller et betalingskort (kredit, debet eller forudbetalt), som du kan bruge som betalingsmetoder til dine GoDaddy-produkter og -tjenester.

1. Gå til siden Betalingsmetoder for GoDaddy. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Vælg Tilføj betalingsmetode .
  3. Vælg Rediger ud for Faktureringsoplysninger.
    vælg rediger
  4. Opdater faktureringsoplysningerne efter behov, og vælg Gem.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Kort, PayPal eller Checkkonto. (Betalingsmetoder kan variere efter region.)
    markér afkrydsningsfelt
  6. Indtast de nødvendige betalingsoplysninger, og vælg Gem. Du kan nu se din betalingsmetode.

Bemærk: Når du tilføjer PayPal, bliver du bedt om at logge på din PayPal-konto. Den betalingsmetode, som du vælger i din PayPal Wallet, er den, du skal bruge til kommende GoDaddy-køb og -fornyelser med PayPal. Skift betalingsmetoden i din PayPal Wallet fra din PayPal-konto.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Find udløbsdato og betalingsmetode for alle dine nuværende produkter under Fornyelse og afregning. Vælg en vare, derefter Føj til indkøbsvogn for at se den aktuelle pris.
  • Slet betalingsmetoder, som du ikke vil bruge.