Kontoadministration Hjælp

Tilføj en betalingsmetode til min GoDaddy-konto

Sådan tilføjer du en checkkonto eller et kredit-, hæve-, gave- eller forudbetalt kort til din GoDaddy-konto.

Internt indhold

Hvis en betalingsmetode ikke er tilknyttet et produkt eller ikke bruges i et år, fjernes den fra kundens konto. Værktøjet til søgning på faktureringsprofiler kan finde fjernede Paypal-konti, men kan ikke finde fjernede kreditkort eller checkkontonumre.

1. Gå til din GoDaddy-side for Betalingsmetoder. Du vil blive bedt om at logge ind, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. Vælg Tilføj betalingsmetode.
    Tilføj betalingsmetode
  3. Vælg kreditkort, hævekort eller forudbetalt kort, checkkonto eller gavekort.
    Vælg betalingstype
  4. Indtast alle påkrævede faktureringsoplysninger, og vælg Fortsæt.
  5. Indtast alle påkrævede betalingsdetaljer, udfyld CAPTCHA, og vælg Fortsæt.