Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Indstil en alternativ betalingsmetode

Du kan indstille alternative betalingsmetoder til at beskytte den automatiske fornyelse af dine produkter. Hvis der er et problem med betalingsmetoden, der er knyttet til din fornyelse, kan vi forsøge at bruge interne betalingsmuligheder (f.eks. Butikskredit eller Good as Gold), inden du prøver dine resterende, senest anvendte alternative betalingsmetoder.

1. Gå til siden GoDaddy Betalingsmetoder . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. VælgIkon med tre lodrette prikker menuen ved siden af den betalingsmetode, du vil indstille som en backup. Vælg Aktivér som sikkerhedskopi .
    • Hvis betalingsmetoden allerede er indstillet som reservebetaling, har du muligheden for at Deaktivere som sikkerhedskopi .
    • Aktivér som sikkerhedskopi er ikke tilgængelig, hvis dit kort er udløbet. Vælg Rediger for at opdatere udløbsdatoen før aktivering som en sikkerhedskopi.
    • Butikskredit aktiveres automatisk som en alternativ betalingsmetode.
  3. En etiket med alternativ betaling vises i nederste venstre hjørne.