Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Indstil en alternativ betalingsmetode

Du kan indstille en alternativ betalingsmetode, som skal bruges, hvis din primære betalingsmetode ikke behandles korrekt.

Påkrævet: Du skal have mere end én betalingsmetode på din konto for at følge disse trin. Hvis du kun har konfigureret en betalingsmetode, kan du se her, hvordan du føjer en anden betalingsmetode til din konto .
  1. Gå til siden GoDaddy Betalingsmetoder . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Klik på Rediger ud for den betalingsmetode, du vil indstille som et alternativ.
  3. Slå skiftet Anvend som backup -betalingsmetode til denne konto til Til .
  4. Klik på Gem . Næste gang du foretager et køb fra GoDaddy, bruger vi denne alternative betalingsmetode, hvis der er et problem med din primære betalingsmetode.