Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet en betalingsmetode

Hvis du ikke bruger en af betalingsmetoderne på din konto, kan du slette den betalingsmetode.

1. Gå til siden GoDaddy Betalingsmetoder . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Klik på Slet ud for den betalingsmetode, du vil fjerne.
  3. Der åbnes et nyt vindue. Bekræft og klik på Slet en gang til.
  4. Påkrævet: Hvis du ser denne meddelelse, skal du vælge (eller tilføje) en anden betalingsmetode, før du kan slette denne:
    vælg en anden betalingsmetode