Hjælp

Kontoadministration Hjælp

Luk min konto

Follow these steps to completely and permanently cancel your GoDaddy account.

Advarsel: For at lukke din konto skal du først slette alle produkter, der vedrører kontoen, og vente mindst 24 timer, inden du fortsætter med disse trin. Lukning af din konto kan ikke fortrydes. Så snart vi har slettet dine oplysninger og information, kan de på ingen måde hentes igen.
  1. Gå til din GoDaddy- side med kontaktpræferencer. Du bliver måske bedt om at logge på din konto.
  2. I afsnittet Konto skal du klikke på Rediger.
    klik på rediger for at lukke min konto
  3. Under Bekræft skal du vælge Jeg forstår, at denne handling ikke kan fortrydes.

    Hvis du ikke allerede har slettet alle produkter, der vedrører kontoen, minder vi dig om at gøre det, inden du kan fortsætte, og så skal du vente mindst 24 timer, før du kan lukke denne konto.

    Advarsel: Du kan ikke få nogen refusion, når du har lukket din konto. Hvis du har ret til en refusion, skal du kontakte vores supportafdeling direkte for at bede om en refusion, inden du lukker din konto. Når din konto er lukket, slettes dine kontodata, og du vil ikke længere være berettiget til en refusion, hvilket ellers ville være tilfældet iht. vores Refusionspolitik.
  4. Klik på Luk konto. Når vi er færdige, vises en meddelelse.

    Bemærk! I den udstrækning det er nødvendigt, baseret på legitime formål, for at opfylde vores selskabsforpligtelser, såsom tiltag, der er nødvendige med henblik på registrering og andre legale formål, kan visse data blive gemt ifølge vores politikker for dokumentopbevaring.

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.