Hvor mange e-mailbrugerkonti skal jeg købe?

Når du køber en Microsoft 365-konto, skal du beslutte, hvor mange brugere, du vil købe. Du skal have en separat bruger for hver person, der ønsker sin egen personlige postkasse. Men når det gælder andre adresser som sales@yourdomain.com eller support@yourdomain.com, er der forskellige muligheder for at oprette gratis adresser. De giver dig fleksibilitet, uden du behøver at tilføje ekstra brugere.

Aliasser

Aliasser er en god måde at få en lille operation til at se lidt større ud. Et alias er en helt anden e-mailadresse, der sender alle mails til den originale postkasse. Hvis molly@mollysbarkandwine.com opretter et alias, jobs@mollysbarkandwine.com, vil alle mails, der bliver sendt til enten molly@ eller jobs@ gå til molly@-postkassen. Molly har 2 e-mailadresser, men har kun købt 1 bruger. Opret et e-mailalias.

Delte postkasser

Delte postkasser er en god måde at få en generisk e-mailadresse, som mange mennesker kan bruge. For eksempel opretter Molly questions@mollysbarkandwine.com som en delt postkasse. Hun deler den med sig selv (molly@mollysbarkandwine.com) og sin partner (joe@mollysbarkandwine.com). De kan begge læse og besvare mails, der er sendt til questions@, men Molly skal kun købe 2 brugere,1 til hende selv og 1 til Joe. Opret en delt postkasse.

Distributionsgrupper

Distributionsgrupper er en anden måde at udvide antallet af adresser på. Typisk bruges en distributionsgruppe til at kommunikere internt med en gruppe mennesker, men du kan også have eksterne kontakter på din distributionsgruppe-liste. Molly kan oprette en distributionsgruppe til alle sine servere, til sine forhandlere og til VIP-kunder – helt gratis. Hun behøver ikke at købe brugere til nogen af disse distributionsgruppe-adresser. Opret en distributionsgruppe.

Delte kontakter

Delte kontakterer personer uden for dit domæne, som du vil inkludere i en distributionsgruppe. Disse konti er også gratis – du behøver ikke at købe en ekstra brugerkonto for at oprette en delt kontakt.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Videresend min Microsoft 365-e-mail til en anden e-mailkonto
  • Videresend e -mail fra en anden indbakke til Microsoft 365