Kontoadministration Hjælp

Inviter en delegeret person til at få adgang til min GoDaddy-konto

Du kan invitere en delegeret (f.eks. din webdesigner eller programmør) til at få adgang til GoDaddy-produkterne på din konto. Delegerede kan åbne og anvende dine produkter, men de kan ikke se eller ændre kontooplysninger som f.eks. dine betalingsmetoder og adgangskoder.

Bemærk: Overvejer du at delegere adgang til dine domæner? Du kan ændre domænets mappe med delegerede tilladelser.

1. Gå til GoDaddys side for Kontoindstillinger. Du vil blive bedt om at logge ind, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. Klik på Adgang for delegerede.
  3. I afsnittet Personer, der har adgang til min konto skal du klikke på Invitation til at få adgang.
  4. Indtast navn og e-mailadresse på den person, du inviterer.
  5. Vælg ét af adgangsniveauerne. Hvis du er usikker på, hvad dette betyder, kan du se vores beskrivelse af adgangsniveauer.
  6. Klik på Inviter. Vi sender personen en invitation til at få adgang til din konto pr. e-mail. Når vedkommende accepterer, giver vi dig besked. Det var det!

Relaterede punkter

Flere oplysninger

• Læs mere om delegeret adgang.
  • De delegerede skal have en GoDaddy-konto for at kunne acceptere din invitation. Vi vil bede dem om at oprette en konto, hvis de ikke har en.
  • Afventende invitationer kan ikke annulleres og udløber, hvis de ikke accepteres inden for 48-72 timer.