Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger en delegeret adgangsniveau

Hvis du har givet delegeret adgang til andre, kan du ændre deres adgangsniveauer, så du kan styre, hvad de kan gøre på din konto.

1. Gå til din GoDaddy Delegeret adgang side. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  2. I afsnittet Personer, der har adgang til min konto skal du klikke på Rediger ud for den delegerede, hvis adgangsniveau du vil ændre.
    klik på rediger
  3. Vælg det nye adgangsniveau, og klik derefter på Gem .

Bemærk: For at fjerne en delegeret fuldstændig fra din konto skal du klikke på Fjern (under knappen Gem ).