Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger en delegeret adgangsniveau

Hvis du har givet delegeret adgang til andre, kan du ændre deres adgangsniveauer, så du kan styre, hvad de kan gøre på din konto.

1. Gå til din GoDaddy Delegeret adgang side. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  2. I afsnittet Personer, der har adgang til min konto skal du klikke på Rediger ud for den delegerede, hvis adgangsniveau du vil ændre.
    klik på rediger
  3. Vælg det nye adgangsniveau, og klik derefter på Gem .

Bemærk: For at fjerne en delegeret fuldstændig fra din konto skal du klikke på Fjern (under knappen Gem ).