Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fjern en delegeret bruger fra min konto

Som kontoejer kan du når som helst annullere adgang for enhver delegeret.

Bemærk: Hvis du har inviteret nogen til at få adgang til din konto, men din invitation ikke accepteres inden for 48 timer, udløber invitationen, og du behøver ikke at følge disse trin.

1. Gå til din GoDaddy Delegeret adgang side. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  2. I afsnittet Personer, der har adgang til min konto skal du klikke på Rediger ud for den delegerede, du vil fjerne.
    klik på rediger
  3. Klik på Fjern under knappen Gem .

Relateret trin

Flere oplysninger

• Hvis du ikke er sikker på, hvad en delegeret bruger er, kan du læse mere om adgang for delegerede.
  • Her er en beskrivelse af de forskellige adgangsniveauer, som du kan give dine delegerede.