Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fjern en delegeret bruger fra min konto

Som kontoejer kan du når som helst annullere adgang for enhver delegeret.

Bemærk: Hvis du har inviteret nogen til at få adgang til din konto, men din invitation ikke accepteres inden for 48 timer, udløber invitationen, og du behøver ikke at følge disse trin.

1. Gå til din GoDaddy Delegeret adgang side. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  2. I afsnittet Personer, der har adgang til min konto skal du vælge Rediger ud for navnet på den delegerede, du vil fjerne.
    klik på rediger
  3. Under knappen Gem skal du vælge Slet .