Kontoadministration Hjælp

Hvad er adgang for delegerede?

Med adgang for delegerede kan GoDaddys kunder dele adgang til deres konti med andre uden at skulle dele adgangskoder eller andre sikkerhedsoplysninger.

Hvordan fungerer adgang for delegerede?

Som kontoejer kan du invitere andre til at få adgang til din konto. Hvis de accepterer din invitation, kan disse delegerede åbne og bruge dine produkter, som de og du ønsker:

• Du beslutter, om dine delegerede har tilladelse til at købe produkter på din konto. I så fald kan delegerede ikke se eller ændre din kontos sikkerhedsoplysninger, såsom dine betalingsmetoder og adgangskoder.
  • Produkter købt af delegerede på dine vegne føjes til din konto.
  • Du kan når som helst ændre tilladelsesniveauet eller fjerne adgang for delegerede.
  • Delegerede skal have en GoDaddy -konto for at acceptere din invitation. Når du inviterer en delegeret til at få adgang til din konto, vil vi bede dem om at oprette en konto, hvis de ikke har en.

Hvordan fungerer adgang for delegerede for domæner?

• Delegerede kan administrere DNS og navneserverændringer samt videresendelse af domæne.
  • Hvis du har givet dine delegerede tilladelse til at købe produkter, kan de også købe domæner direkte eller på eftermarkedet for domæner. Købte domæner føjes til din konto.
  • Delegerede har ikke tilladelse til at se eller ændre din domænekøbsprofil eller dine domæners sikkerhedsoplysninger såsom din kontaktadresse.
  • Delegerede har heller ikke tilladelse til at sælge dine domæner.