Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Anmod om adgang til en anden persons GoDaddy -konto

Hvis du har brug for at hjælpe nogen med at administrere deres produkter på en GoDaddy -konto, kan du anmode om delegeret adgang fra kontoejeren. Med delegeret adgang kan du åbne og bruge produkter på kontoen uden at bruge kontoadgangskoden.

1. Gå til din GoDaddy Delegeret adgang side. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  2. Nederst i afsnittet Konti, som jeg har adgang til , skal du klikke på + Anmod om adgang .
    klik på anmodning om adgang
  3. Udfyld disse felter:
    Felt Sådan gør du
    Kontoejerens navn Indtast navnet på den person, der ejer den konto, du vil have adgang til. Denne person vil se det navn, som du indtaster i e -mailen, hvor den underrettes om din anmodning. Du vil også fortsat se dette navn på din liste over konti, som du kan få adgang til.
    E -mail til kontoindehaver Indtast kontoejers e -mailadresse. Dette behøver ikke at være e -mailadressen på deres GoDaddy -konto. Du kan indtaste enhver e -mailadresse, som ejeren bruger.
    Anmodet om adgangsniveau Vælg det ønskede adgangsniveau. Kontoejeren kan ændre dit adgangsniveau, inden du accepterer din anmodning.
  4. Klik på Anmod .

Vi sender din anmodning en e -mail til ejeren. Når anmodningen er accepteret, sender vi dig en endelig bekræftelse via e -mail.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Få mere at vide om, hvilke produkter der understøtter delegeret adgang .
  • Delegeret adgang er ikke gensidig - dvs. hvis en kontoejer inviterer dig til at få adgang til kontoen, modtager ejeren ikke delegeret adgang til din GoDaddy -konto, medmindre du inviterer den pågældende ejer.
  • Anmodninger om ventende adgang kan ikke annulleres, men de udløber automatisk, hvis de ikke accepteres inden for 48-72 timer.