Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Få adgang til en anden persons konto som delegeret

Når du har accepteret delegeret adgang til en anden persons GoDaddy -konto, kan du åbne og administrere produkter på kontoen.

1. Gå til din GoDaddy delegeret adgang . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. I afsnittet Konti, som jeg har adgang til, skal du klikke på Adgang nu ved siden af den konto, som du vil bruge.
    klik på adgang nu

Vi fører dig til siden Mine produkter for den pågældende konto.

3. Når du er færdig med at arbejde med kontoen, kan du lukke browservinduet eller klikke på Afslut adgang øverst på siden.