Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvilke produkter understøtter adgang for delegerede?

Med nogle begrænsninger kan dine delegerede få adgang til disse GoDaddy -produkter på din konto:

Produktnavn Eventuelle begrænsninger
Domæner Varier afhængigt af tilladelsesindstillinger .
E -mail (Microsoft 365) Ingen
E -mail (Workspace) Delegerede kan ikke starte dette fra Workspace Control Center
Bliv fundet Ingen
Hjemmesider + Markedsføring Ingen
Linux-hosting (cPanel) Ingen
Administreret WordPress Ingen
Online gruppekalender Delegerede kan ikke starte dette fra Workspace Control Center
Onlinelager Delegerede kan ikke starte dette fra Workspace Control Center
Synlighed på søgemaskine Ingen
SSL-certifikater Delegerede kan ikke tilbagekalde et certifikat
Standard DNS Ingen
VPS Ingen
Web- og klassisk hosting Ingen
Websiteopbygning v6 Ingen
Websiteopbygning v7 Ingen
Windows -hosting Ingen