Kontoadministration Hjælp

Delegér adgang: Tilladelsesniveauer

Når du inviterer andre personer om adgang til din konto, kan du indstille et af disse adgangsniveauer for at kontrollere, hvad disse delegerede kan foretage sig på din konto.

Adgangsniveau Den delegerede kan:
Produkter, domæner og køb foretage køb på dine vegne ved hjælp af din gemte betalingsmetode

tage adgang til dine produkter (inkl. produktets kontrolpanel) og annullere nye produkter.

For domæner kan du tillade administrative handlinger, overførselshandlinger eller begge dele. Du kan finde flere oplysninger i Giv mappetilladelser for delegerede.
Produkter og domæner tage adgang til dine produkter (inkl. produktets kontrolpanel) og annullere nye produkter.

For domæner kan du tillade administrative handlinger, overførselshandlinger eller begge dele. Du kan finde flere oplysninger i Giv mappetilladelser for delegerede.
Kun domæner Administrative handlinger, overførselshandlinger eller begge dele for domæner. Du kan finde flere oplysninger i Giv mappetilladelser for delegerede.
Kun kontoforbindelse Tag adgang til din konto i fremtiden. Ingen nuværende produktadgang eller køb. Vælg dette adgangsniveau for at knytte en delegeret person til din konto til fremtidig arbejde.

Uanset hvilket adgangsniveau du tildeler, kan din delegerede person ikke:

• administrere eller føje betalingsmetoder til din konto
  • invitere andre til at få adgang til din konto
  • se eller ændre dine kontooplysninger (såsom din adgangskode eller support-pinkode)
  • se din ordrehistorik.