Kontoadministration Hjælp

Delegér adgang: Tilladelsesniveauer

Når du inviterer en anden person, om at få adgang til din konto som delegeret, skal du vælge ét af følgende adgangsniveauer. Et adgangsniveau bestemmer, hvad en delegeret kan gøre på din konto.

Adgangsniveau Beskrivelse
Produkter, domæner og køb En delegeret kan:
  • foretage køb på dine vegne ved hjælp af din gemte betalingsmetode.
  • få adgang til dine produkter (inkl. produktets kontrolpanel) og annullere nye produkter.
for domæner, med din tilladelse, foretage administrative handlinger, overførselshandlinger eller begge dele. Læs om, hvordan du kan give mappetilladelser for delegerede.
Produkter og domæner En delegeret kan:
  • få adgang til dine produkter (inkl. produktets kontrolpanel) og annullere nye produkter.
for domæner, med din tilladelse, foretage administrative handlinger, overførselshandlinger eller begge dele. Læs om, hvordan du kan give mappetilladelser for delegerede.
Kun domæner En delegeret kan:
  • give tilladelse til administrative handlinger, overførselshandlinger eller begge dele.
Læs om, hvordan du kan give mappetilladelser for delegerede.
Kun kontoforbindelse En delegeret kan:
  • få adgang til din konto i fremtiden, men kan ikke på nuværende tidspunkt få adgang til eller købe produkter.
Vælg dette adgangsniveau for at knytte en delegeret person til din konto til fremtidig arbejde.

Uanset hvilket adgangsniveau du tildeler, kan din delegerede ikke:

• administrere eller føje betalingsmetoder til din konto.
  • invitere andre til at få adgang til din konto.
  • se eller ændre dine kontooplysninger (f.eks. din adgangskode eller support-PIN-kode).
  • se din ordrehistorik.
  • opgradere produkter (kun nye køb og fornyelser understøttes).