Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Arbejde med valg- og valggrænser

Din butik kan have op til tre muligheder for hvert produkt og op til 100 valgmuligheder for hele din butik. Dette forbedrer din butiks online -ydelse, da det er nemmere for kunder at købe produkter, når de ikke er overvældet af en lang liste med valgmuligheder.

Bemærk: Hvad er forskellen på en produktmulighed og et valg?
sammenligne muligheder og valg
Størrelse er en enkelt produktindstilling. Lille, Medium og Stor er valgmuligheder.

Selvom de fleste butiksejere aldrig overskrider grænsen på 100 valgmuligheder, er der løsninger, der stadig giver kunderne en klar måde at finde de valg, de ønsker.

Handling Beskrivelse
Brug beskrivelsen Opret generelle produktindstillinger i stedet for specifikke. Inkluder f.eks. Ikke dimensionerne for hvert lille, mellemstore og stort valg, du opretter. I stedet omfatter disse oplysninger i produktbeskrivelsen ligesom disse pude dimensioner.
tilføj oplysninger om indstillinger i Beskrivelse
Separate valgmuligheder Opret separate indstillinger for et produkt. Du kan f.eks. Bruge Size og Multi-Packs som pudemuligheder, hvilket giver kunderne flere valgmuligheder.

oprette forskellige typer valgmuligheder