SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Bekræft min SSL -certifikatanmodning til et Organization Validation (OV) eller Extended Validation (EV) -certifikat

Vælg den type certifikat, du har anmodet om:

Organisationsvalideringscertifikat

Når du har anmodet om et organisationsvalideringscertifikat , hjælper vores bekræftelsesteam dig med at:

• Bevis, at du administrerer domænenavnene
  • Bevis din organisations identitet og berettigelse til et organisationsvalideringscertifikat

Bevis, at du styrer domænet / domænerne til dit OV -certifikat

Hvis dit SSL -certifikat er på den samme GoDaddy -konto som domænerne på anmodningen, behøver du ikke bevise, at du kontrollerer domænerne. Vi gør det for dig med de oplysninger, vi har.

Hvis dit SSL -certifikat er på en anden konto end domænerne på anmodningen, sender vi to e -mails, der hjælper dig med at bekræfte dit domænekontrol.

• E -mail til bekræftelseslink - Denne e -mail har et link, som du kan vælge for at bekræfte, at du kontrollerer domænet. Det sendes til de officielle e -mailadresser for kontaktpersoner for det domæne, der er angivet i WHOIS -biblioteket . Dette sikrer, at bekræftelseslinket kun er tilgængeligt for personer med administrativ adgang til domænet.
  • E -mail til bekræftelsesproces - Denne e -mail sendes til kontakt -e -mailadressen for kontoen med SSL -certifikatet. E -mailen indeholder instruktioner i, hvordan du bekræfter domænekontrol. Det har ikke linket til at bekræfte, at du kontrollerer domænet.

Hvis du har adgang til en af WHOIS -e -mailadresserne, skal du vælge linket i e -mailen med bekræftelseslink for at bekræfte, at du kontrollerer domænet. Dette er den nemmeste måde at bevise, at du kontrollerer domænet.

Hvis du ikke har adgang til WHOIS -e -mailadresserne, skal du bekræfte domæneejerskab (HTML eller DNS) for dit SSL -certifikat .

Jo hurtigere du vælger bekræftelseslinket i den e -mail, vi sender dig, eller foretager ændringer af DNS eller HTML, jo hurtigere kan vi udstede dit certifikat.

Bevis din organisations identitet og berettigelse til et OV -certifikat

Du beviser din organisations identitet og berettigelse ved at sende os dokumenter, der indeholder følgende oplysninger:

• Organisationens navn
  • Adresse
  • Telefonnummer (som vi ringer til, inden vi udsteder dit certifikat)

Vores bekræftelsesteam fortæller dig, hvilke dokumenter de har brug for til dit certifikat. Dokumentationsanmodninger til organisationer kan omfatte:

• Erhvervslicens
  • Salg & Brug momscertifikat (hverken nummeret eller Federal Employment Identification Number (FEIN) alene er acceptabelt)
  • "DBA"-dokumentation (Doing Business As)
  • Dokumentation for fiktivt navn
  • Erhvervsskatteattest/licens
  • Certifikat for skattedispensation for nonprofitorganisation
  • Stiftelsesoverenskomst
  • Regning fra forsyningsværk, eller kontoudtog fra bank eller kreditkort, som viser adresse og telefonnummer
  • Attesteringsbrev fra en advokat eller statsautoriseret revisor

Når du har bekræftet din kontrol over domænet / domænerne og leveret de anmodede dokumenter til at bevise din organisations identitet og berettigelse, udsteder vi dit certifikat inden for en hverdag.

Når dit certifikat er udstedt

Det er tid til at downloade dit certifikat.

Udvidet valideringscertifikat

Når du har anmodet om et certifikat med udvidet validering , hjælper vores bekræftelsesteam dig med at:

• Bevis, at du administrerer domænenavnene
  • Bevis din identitet og berettigelse til et certifikat med udvidet validering

Bevis, at du styrer domænet / domænerne til dit EV -certifikat

Hvis dit SSL -certifikat er på den samme GoDaddy -konto som domænerne på anmodningen, behøver du ikke bevise, at du kontrollerer domænerne. Vi gør det for dig og giver dig besked, når certifikatet er klar.

Hvis dit SSL -certifikat er på en anden konto end domænerne på anmodningen, sender vi to e -mails, der hjælper dig med at bekræfte dit domænekontrol.

• E -mail til bekræftelseslink - Denne e -mail har et link, som du kan vælge for at bekræfte, at du kontrollerer domænet. Det sendes til de officielle e -mailadresser for kontaktpersoner for det domæne, der er angivet i WHOIS -biblioteket . Dette sikrer, at bekræftelseslinket kun er tilgængeligt for personer med administrativ adgang til domænet.
  • E -mail til bekræftelsesproces - Denne e -mail sendes til kontakt -e -mailadressen for kontoen med SSL -certifikatet. E -mailen indeholder instruktioner i, hvordan du bekræfter domænekontrol. Det har ikke linket til at bekræfte, at du kontrollerer domænet.

Hvis du har adgang til en af WHOIS -e -mailadresserne, skal du vælge linket i e -mailen med bekræftelseslink for at bekræfte, at du kontrollerer domænet. Dette er den nemmeste måde at bevise, at du kontrollerer domænet.

Hvis du ikke har adgang til WHOIS -e -mailadresserne, skal du bekræfte domæneejerskab (HTML eller DNS) for dit SSL -certifikat .

Jo hurtigere du vælger bekræftelseslinket i den e -mail, vi sender dig, eller foretager ændringer af DNS eller HTML, jo hurtigere kan vi udstede dit certifikat.

Bevis din identitet og berettigelse til et EV -certifikat

Du beviser din identitet og berettigelse ved at sende os dokumenter, der indeholder følgende oplysninger:

• Dit eller organisationens navn
  • Adresse
  • Telefonnummer (som vi ringer til, inden vi udsteder dit certifikat)

Hvilke dokumenter vi accepterer afhænger af, om certifikatet udstedes til en privatperson eller en organisation. Vores bekræftelsesteam fortæller dig, hvilke dokumenter de har brug for til dit certifikat.

Dokumentationsanmodninger kan omfatte:

• Erhvervslicens
  • "DBA"-dokumentation (Doing Business As)
  • Dokumentation for fiktivt navn
  • Stiftelsesoverenskomst
  • Certifikatanmodning underskrevet af den, som anmoder om certifikatet og godkenderen af certifikatet
  • Underskrevet kontaktaftale for alle indledende anmodninger og ændringer til autoriserede underskriver
  • Notarielt bekræftet personlig erklæring om bekræftelse (for virksomheder som ikke er anpartsselskaber eller aktieselskaber)
  • Notarielt bekræftet ansigt-til-ansigt erklæring om bekræftelse (for virksomheder som ikke er anpartsselskaber eller aktieselskaber)
  • Notarielt bekræftet kopi af det foto-id, som bruges til at identificere validering (for virksomheder som ikke er anpartsselskaber eller aktieselskaber)
  • Verificeret udtalelse eller certificeret brev fra en statsautoriseret revisor, afhængig af resultaterne fra andre valideringsmetoder

Når du har bekræftet din kontrol over domænet / domænerne og leveret de anmodede dokumenter til at bevise identitet og berettigelse, udsteder vi dit certifikat inden for en hverdag.

Når dit certifikat er udstedt

Det er tid til at downloade dit certifikat.