SSL-certifikater Hjælp

Brug SSL -opsætningstjenesten

SSL-opsætningstjeneste er en engangsopsætning. Det er ideelt til kunder med eksisterende SSL -certifikater, som har brug for hjælp til at installere og fjerne browseradvarsler, men som ikke ønsker eller har brug for løbende certifikatadministration.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL -certifikater og derefter Konfigurer ved siden af den SSL -opsætningstjeneste, du aktiverer.
  3. På den næste side, der vises, ved siden af overskriften, der angiver, hvor mange SSL -konfigurationsserviceplaner du har til rådighed, skal du vælge Opsætning .
  4. Vælg Intern hosting eller Ekstern hosting for at angive, om dit website er hostet hos GoDaddy eller hos en tredjepart-hostingtjeneste.
  5. Vælg den indstilling, der beskriver dit scenario:
    • Certifikatet er allerede installeret : Vælg denne indstilling, når dit SSL -certifikat er installeret til hosting, men du ser en SSL -fejl, en advarsel om blandet indhold, eller hvis sitet ikke omdirigerer til HTTPS.
    • Certifikatet er integreret i hosting : Vælg denne indstilling, hvis du bruger en Managed WordPress -plan, eller hvis du bruger cPanel AutoSSL (Deluxe og højere).
    • Certifikatet vælges blandt kvalificerede SSL -produkter : Vælg denne indstilling, hvis du har et SSL -certifikat, der ikke er installeret til hosting, ikke er konfigureret, eller er på et domæne, og du ønsker at det skal gendannes til et andet.
  6. Under Vælg dit hostingprodukt skal du vælge det ønskede hostingprodukt og derefter vælge Næste .
  7. Indtast domænenavnet for certifikatet, og vælg derefter Næste .
  8. Accepter de termer, der vises, ved at markere de relevante afkrydsningsfelter, og vælg derefter Aktivér .
Bemærk : Ved at markere hvert tilgængeligt afkrydsningsfelt giver du GoDaddy mulighed for at foretage ændringer på dit website, anmode om dit SSL -certifikat og acceptere SSL -abonnentaftalen og Certificate Services -aftalen på dine vegne.

Når du vælger Aktivér , føjes en billet til billetkøen, så vi kan overvåge og gennemføre SSL -installationen for dig.