Annuller min domæneoverførsel

Hvis du ikke længere vil overføre et domæne, kan du annullere det på din GoDaddy -konto. Hvis du annullerer domæneoverførslen, forbliver domænet hos din nuværende registrator og annullerer ikke selve domænet.

Bemærk: Domæner, der overføres til GoDaddy, som er i gang , kan ikke annulleres via GoDaddy. Du skal annullere overførslen via den nuværende registrator.

1. Log på din GoDaddy-side med overførsler. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Sørg for, at du har valgt den korrekte knap for overførsler . Søg efter et specifikt domæne ved hjælp af søgefeltet over din domæneliste.
    • Indgående flytninger: Domæner, der flyttes til din GoDaddy-konto, vises her.
    • Udgående flytninger: Domæner, der flyttes fra din GoDaddy-konto, vises her.
  3. Vælg en tilgængelig fane for at se domæner i en bestemt kategori.
    • Hver fane grupperer domæner i kategorier, men statussen for hvert enkelt domæne kan variere.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de domæneoverførsler, du annullerer. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domæne , og vælg derefter Vælg alle .
  5. Vælg Annuller overførsel over din domæneliste.
    vælg knappen Annuller overførsel

Bemærk: Baseret på status for din overførsel kan din visning være en smule anderledes.

6. Bekræft annulleringen ved at vælge Annuller overførsel igen. Hvis du har skiftet mening, skal du vælge Behold overførsel

Du får vist bekræftelsen på, at din domæneoverførsel blev annulleret.