GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Annuller mit GoDaddy Studio PRO -abonnement

Du kan når som helst opsige dit GoDaddy Studio PRO- eller Teams -abonnement. Når din faktureringsperiode slutter, vil du gå tilbage til at have en gratis GoDaddy Studio -konto.

Bemærk: Hvis du kun sletter GoDaddy Studio -appen, annulleres dit abonnement ikke - du bliver stadig debiteret.

For at opsige dit GoDaddy Studio PRO -abonnement skal du følge trinene for din platform.

Fra Apple Indstillinger -app:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på dit Apple -id.
  3. Vælg Abonnementer .
  4. Find GoDaddy Studio, og vælg den.
  5. Nederst på skærmen skal du vælge Annuller abonnement .

Fra GoDaddy Studio -appen:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen skal du vælge Projekter .
  3. Vælg øverst til højreIndstillinger iOS Ikonet Indstillinger .
  4. Vælg Administrer abonnement .
  5. Rul ned og tryk på Annuller abonnement .