Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Indstil standard navneservere til mine forhandlerkunder

Når dine kunder køber eller overfører et domænenavn, skal de vælge de navneservere, som deres domænenavne peger på. Du kan angive dine egne brugerdefinerede hosting- og parkerede navneservere som standardindstillinger. For at bruge denne funktion skal dine hostingprodukter og topdomæner (TLD'er) understøtte brugerdefinerede navneservere.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre navneserverne til dit eget domæne, kan du læse Skift navneservere for mine domæner .

Bemærk: Du behøver ikke at udføre nedenstående trin, hvis du foretrækker at bruge vores hosting -navneservere som standard i stedet for at tildele brugerdefinerede navneservere.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Gå til Indstillinger, og vælg Domæner .
    Vælg Domæner på fanen Indstillinger
  3. Vælg en indstilling under Standard navneservere:
    • Brug brugerdefinerede hosting -navneservere : Angiv, at brugerdefinerede hosting -navneservere bruges. (Bedst for kunder, der hoster deres domænenavne hos jer.)
    • Brug brugerdefinerede parkerede navneservere : Angiv, at brugerdefinerede parkerede navneservere bruges. (Bedst for kunder, som ikke øjeblikkeligt hoster deres domænenavne.)
      Vælg navneserverindstilling
  4. Indtast derefter de specifikke brugerdefinerede navneservere, som du gerne vil bruge.
  5. Vælg hvilke navneservere som standard skal tildeles:
    • Hosting : Tildel automatisk dine kunders domænenavne til de brugerdefinerede hostingnavneservere, du har angivet.
    • Parkeret : Tildel automatisk dine kunders domænenavne til de brugerdefinerede parkerede navneservere, du har angivet.
      Vælg standardindstilling

Bemærk: Hvis du bruger dine egne navneservere til at hoste eller parkere dine kunders domænenavne, er du ansvarlig for eventuelle zonefilændringer.

6. Klik på Gem for at fuldføre ændringerne.