Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opdater tilbud på domænenavne, der sælges på min forhandlerbutik

Din forhandlerbutik inkluderer som standard alle top-domænenavne (TLD'er) og internationale TLD'er (ccTLD'er) . Du kan tilmelde dig eller fra at tilbyde og overføre specifikke domænenavne.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Prissætning .
  3. Under Domæner skal du vælge Domæner på højeste niveau .
  4. For at tilmelde dig og tilbyde registrering eller overførsel af specifikke TLD'er skal du markere afkrydsningsfelterne for dens. Eller for at fravælge det skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne. Dine ændringer gemmes automatisk og vises på din butiksfacade inden for en time.
    vælg relevant afkrydsningsfelt

Når du fastsætter priser for domæner , vil du måske bemærke, at nogle er prissat højere end andre. Når et domæneregister anser et domæne for at være mere populært eller værdifuldt, sættes det generelt til en højere pris.

Bemærk: Nogle ccTLD'er er ikke tilgængelige for overførsel eller kompatible med brugerdefinerede navneservere.