GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift mine kontaktindstillinger i GoDaddy Pro

Du kan vælge de ting, som du ønsker at blive kontaktet eller underrettet om, herunder konto, særlige tilbud og produktrelaterede oplysninger fra GoDaddy Pro.

Bemærk: Ændring af dine kontaktpræferencer påvirker ikke nogen hændelsesmeddelelser, som du allerede har konfigureret.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Hjem i venstre sidepanel.
  3. Vælg dit billede i øverste højre hjørne. Vælg derefter Indstillinger .
    Åbn indstillinger
  4. Vælg Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger .
  5. I afsnittet Kontaktindstillinger skal du vælge, hvordan du vil høre fra os.
    • Transaktionsmeddelelser er vigtige meddelelser og opdateringer relateret til din konto og produkter. Disse er påkrævet for at opfylde serviceforpligtelser (ordrebekræftelser, nulstillinger af adgangskode, kontoklar meddelelser, fornyelser, sikkerhedsmeddelelser), og som sådan kan de ikke deaktiveres.
    • Onboarding and Guidance giver on-boarding-vejledning, der hjælper dig med at komme i gang med platformen. .
    • Kontosammendrag og opdateringer er konto- og profilsammendrag med relaterede oplysninger, nyheder og tilbud, der holder dig opdateret om din konto og produkter.
    • Produktoplysninger og nyheder er produktopgraderinger, oplysninger og nyhedsbreve, som kan interessere dig.
    • Promoverende tilbud og undersøgelser giver dig mulighed for at modtage kampagnetilbud og lejlighedsvise undersøgelser, der hjælper os med at hjælpe dig ved at forbedre produkter og tjenester, som vi tilbyder.
  6. Vælg Gem indstillinger . Disse indstillinger påvirker kun din GoDaddy Pro -konto.