Konfigurer din hjemmeside til at bruge Memcached

Når du har installeret dæmonen og installeret PHP -bibliotekerne, skal du fortælle din PHP -applikation, at den skal bruge Memcached. Hvis du ikke gør det, bruger Memcached simpelthen serverressourcer uden at give nogen fordel.

Bemærk: Vi anbefaler kraftigt, at du opretter en sikkerhedskopi af dit website, før du foretager nogen af de ændringer, der er angivet nedenfor.

WordPress

Du kan bruge Memcached ved at bruge et vilkårligt antal WordPress-cacheplugins (denne liste er ikke altomfattende).

Joomla

Joomla understøtter Memcached uden yderligere udvidelser.

1. For at aktivere den skal du åbne websitens configuration.php -fil og se efter disse linjer:

public $ caching = '0'; public $ cache_handler = 'fil';
  2. Skift dem for at aktivere Memcached:

public $ caching = '2'; public $ cache_handler = 'memcached'; public $ memcached_server_host = '127.0.0.1'; public $ memcached_server_port = '11211';
  3. Gem dine ændringer.

Drupal

Memcached support kan føjes til Drupal ved at installere et Drupal -modul.

Memcache API og integrationsmodul

Magento

Memcached -support føjes til Magento ved at foretage ændringer af websitekonfigurationsfiler.

1. For at aktivere den skal du åbne websitets /app/etc/env.php -fil og se efter disse linjer:

'session' = > matrix ('gem' = > 'filer',),
  2. Skift dem for at aktivere Memcached:

'session' = > array ('gem' = > 'memcached', 'save_path' = > '127.0.0.1:11211'),
  3. Gem dine ændringer.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Vores servereksperter kan udføre disse trin mod betaling. Du kan få flere oplysninger om vores eksperttjenester ved at gå til menuen for ekspertservice .