Forbind et eksternt domæne til mit Websites + Marketing- eller version 7 -site

Fra tid til anden modtager vores hosting -servere opdateringer for at hjælpe med at forbedre dit sites sikkerhed og ydelse. Hvis dit domæne er registreret hos en anden virksomhed, kan vi ikke altid afslutte processen uden din hjælp. Du skal logge ind på den udbyder, hvor dit domæne er registreret, og opdatere dine DNS -indstillinger manuelt - sådan gør du:

Bemærk: Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du sørge for at opdatere dine Websites + Marketing -indstillinger med dine eksterne domæneoplysninger .
  1. Åbn udbyderens website, hvor dit domænenavn er registreret.
  2. Følg udbyderens anvisninger, hvor du kan opdatere dine DNS -fortegnelser (Domain Name System).
  3. Brug følgende værdier til at opdatere A -fortegnelsens @ værdi og TTL og CNAME's www -værdi og TTL :
    • Type: A @ værdi: 13.248.243.5 TTL: 3600 (1 time)
    • Type: CNAME www -værdi: (Dit domænenavn vises her uden www foran. F.eks .: mycoolsite.com ) TTL: 3600 (1 time)
  4. Bekræft, at værdierne er korrekte, og gem eller opdater.

Når du har foretaget ændringer i dine DNS -fortegnelser, skal du være tålmodig. Det kan tage alt fra et par minutter op til 72 timer, før ændringerne gennemføres, og dit domæne begynder at omdirigere til dit GoDaddy -site.