Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilslut via Fjernskrivebord (RDC) til min Gen 4 Windows -server

Du kan bruge Microsofts Remote Desktop Connection (RDC) til at administrere din 4. generations Windows VPS eller dedikerede server.

1. Start Fjernskrivebord på din Windows-computer.
  2. Indtast IP -adressen til din 4. generations server , og vælg Opret forbindelse .
  3. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste Brugernavn og Adgangskode til din server og derefter vælge OK .