Installér Microsoft SQL Server Express

Microsoft SQL Server er ikke installeret som standard på Windows Server. De fleste brugere vælger at installere og bruge den gratis version, Microsoft SQL Server Express.

Bemærk: SQL Server-databaser er ikke bagudkompatible. Hvis du f.eks. har en sikkerhedskopi af en database, der er oprettet i SQL Server 2019, kan du ikke importere den til en tidligere version. Vi fraråder desuden installation af flere versioner eller flere instanser af SQL Server.
  1. Etabler forbindelse til din Windows server via Fjernskrivebord.
  2. Download den ønskede SQL Server Express-version.
  3. Kør installationsfilen efter download.
  4. Følg de trin, der er anført i installationsfilen. Hvis du er usikker på, hvilke indstillingsmuligheder du skal vælge, kan du kontakte din serveradministrator for at få hjælp.