Hjælp

GoDaddy-hjælp

Tilslut via Fjernskrivebord (RDC) til din Windows-server

Du kan anvende Microsofts Fjernskrivebord (RDC) til at administrere Windows installationen på din server.

  1. I menuen Start, skal du vælge Alle programmer > Tilbehør > Kommunikation > Forbindelse til Fjernskrivebord.
  2. Indtast din servers IP-adresse.
  3. Indtast dit brugernavn og din adgangskode.

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.