Tilslut via Fjernskrivebord (RDC) til din Windows-server

Du kan anvende Microsofts Fjernskrivebord (RDC) til at administrere Windows installationen på din server.

  1. On your Windows machine, launch Remote Desktop Connection.
  2. Indtast din servers IP-adresse.
  3. Enter your user name and password (My Servers / Hosting Control Panel)

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.