Hjælp

Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Tilslut via Fjernskrivebord (RDC) til din Windows-server

Du kan anvende Microsofts Fjernskrivebord (RDC) til at administrere Windows installationen på din server.

  1. Start Fjernskrivebord på din Windows-computer.
  2. Indtast din servers IP-adresse.
  3. Indtast dit brugernavn og din adgangskode.

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.