Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilslut via Fjernskrivebord (RDC) til din Windows-server

Du kan anvende Microsofts Fjernskrivebord (RDC) til at administrere Windows installationen på din server.

1. Start Fjernskrivebord på din Windows-computer.
  2. Indtast din servers IP -adresse .
  3. Indtast dit brugernavn og din adgangskode.